Якщо

Алексей Иванович Цуркан
Якщо тебе не буде,
Буду як інші люди,
Стриманий, зайвий, кволий,
Бо не живу без тебе навколо.

Зберігаю усі слова.
Ділю все і всіх на два.
Ця безодня вечірнього неба,
Нащо мені без тебе?

Грію холодний ніс,
Руки твої холодні
Господи, я вже звик
Бути до тебе голодним.

Терпкий мій первоцвіт,
Тиха, солодка мрія.
Нащо ж такій чужій,
Я тобі так радію?

#стихоцуркан