ця нiжнiсть

Олись Лапковский
ця ніжність не належить
ця ніжність
кому вона належить
я іду дорогою осіннього листя під синьою блакиттю квітня
і ти кидаєш мені під ноги оливкові віти
христос
кричать діти
а наші діти усі померли незачаті
у наших віршах