Слiдкуй за собою

Ольга Назарова 4
"Слідкуй за тим..., за тим...і он за тою..."
Так в Слові Божім кажеться чи навпаки?
Потрібно слідкувати за собою,
Щоб наповняв і вів нас Дух Святий.

Прости, що інших мала в полі зору.
У себе, в своє серце заглядать
Даруй мені і все приймать в покорі
Як Твою ласку, Боже, й благодать.

Дай серце чисте, щире, нелукаве.
На Тебе лиш дивитися я хочу,
Любить Тебе і зАвжди Тебе славить,
У всьому покорятись Тобі, Отче.