Веснянки

Наталья Иваняс
Цвіте в саду
Фундучок,
Почекайте трішки
І складете
В сундучок
Восени горішки!

Убралася у білий
Шлаєр,
Цвітом полонила.
Бджілкам море є роботи,
Яблунька їм мила.

ВЕСНЯНКИ

Цветет в саду
Фундучек,
Подожди немножко,
Сложит осень
В сундучек
Множество орешков.

Нарядилась —
ФатА бЕла!
Цветом ворожила.
Пчелкам море есть работы,
Яблонька им мила.