I am better now

Екатерина Передереева
I am better now ,
don't seak for survival,
don't say prayers asking for sleep.
I have changed , I have calmed down.
erased my previous attitude.

You are so far , I haven't touched you.
we didn't even have a glance.
But you are deep , deep inside me .
under my skin , in my heart.

You are a Gift.
From God? from evil?
it does not matter.
I've made my choice.

I wish to say .
It cant't even be written.
you don't know yet .
but you  belong to me!