Кохати

Валентина Островська
Я хочу кохати,
А не благати
Про мир та життя для дітей,
Досить вбивати людей.
Хочу кохати й коханою бути,
Тебе не можу забути,
Та напевно й не треба,
Зіронька світить край неба.
Шлях до мене освітила,
І дала віршами крила,
Сузір’я Лебедя вестиме люд,
Зникне назавжди цей блуд,
Хочу коханою бути й кохати,
Відкрий двері до моєї хати,
В обіймах світанок зустрінемо,
Коханням життя змінимо.