У Христi

Ольга Назарова 4
Ти- Слово Боже, Хліб Живий, Вода джерельна...
Хто зможе все оце вмістить, той не спіткнеться.
Читаю Слово- Хліб живий я споживаю.
В Живому Слові тече Кров - її приймаю.

Є символ Тіла - хліб простий, а я член Тіла.
І є вино - символ КровИ, щоб її пИла
І мала єдність із Христом- із Головою;
Не можу жити без Христа сама собою.

І єдність з Тілом, із Христом тоді я маю,
Коли я хліб й просте вино вживаю
З братами й сестрами в Христі, з народом Божим.
Коли ж сама, то єдності я мать не можу,

Бо Тіло - Церква є і всі ми - члени.
Так Слово Боже каже нам. Бог не даремно
Говорить, що в словах Його є дух й життя є.
Тож слава Богу, що в Христі ми єдність маєм!