Ловив мене вiтер

Оксана Днистран
Ловив мене вітер,
Не зміг упіймати,
Як просвіт у вітах,
Чарунку у гратах.
Не стримую тиску -
Крізь мене він свище,
Голублю до лиску,
Здіймаюся вище.

Хотіла би, вітре,
Тебе обійняти.
Росу ніжно витру
На крилах лапатих,
Торкнуся нечутно,
Слідів не залишу,
Лише привселюдно
Закутаю в тишу.