Не питай у неба...

Елена Роус
Не питай у неба як самотньо жити,
Без надії кожен ,ніби, як без крил ,
Я не зміг без тебе все життя прожити  ,
Йти не вистачало  далі мені сил .

Повернувся знову  промінем останнім ,
Що блиснувши світлом у ночі пропав ,
Я приніс в долонях все своє кохання ,
Та тобі одній назавжди віддав.