Пастиш на Коломбина Зелёнка Симпл

Светлана Самедова
                Мы
                Все
                По
                Жизни
                Коломбины
                Будь
                Ты
                Сервета
                Иль
                Мирандолина
                Но
                Душа
                Устала
                Так
                От
                Карнавала
                Да
                И
                Плоть
                От
                Масок
                Подустала
                Что
                Мы
                Коль
                Есть
                Усталость
                Даже
                У
                Металла...