I все у нас, не так як треба

Михаил Онищенко
І  все  у  нас,  не  так  як  треба.

І  все  у  нас,  не  так  як  треба,
Бо  Інь  та  Янь,  то  я  і  ти.
А  в  добрім  слові,  є  потреба,
Між  нас  немає  теплоти.

Добре  слово,  всім  гріє  Душу,
Від  злого – серденько  болить.
На  жаль,  про  це  казати  мушу,
Бо  ще  Душа  моя  щемить.

Ніби  й  не  ділося  кохання,
Буває  пристрасть  так  пройме.
Мов  би  любов,  у  нас  остання,
Свій  ужинок  останній  жне.

Та  пройде  час,  знову  байдужі,
Клята  привичка  дістає.
Нехай  Господь  лікує  Душі,
А  я  все  знову,  про  своє.

Кохаймося!  І  з  добрим  словом…

       07:30.29.04.2018.