Zza gestej chmury slonca blask sie tli...

Просто Дорота
Ласка Александрова

Само той

Зад тежък облак
слънцето се скри,
между брезовите клонки
вятърът се сви.
Пчелите
в кошерите се прибраха,
птичите гнезда
опустяха.

Само по перваза
дъждът
тихичко ситни...

http://stihi.ru/2018/04/23/10575



TYLKO ON

Zza gestej chmury slonca blask sie tli,
Wsrod galazek skryty brzozy wiatr skulony spi.
Do uli roje pszczele powrocily,
Ptaki- gniazda juz opuscily.

Tylko deszczu kropel stuk w parapet cicho brzmi...