2006 гумореска

Валерий Сентюрин
Уроки  історії

Мабуть  світ  свої  останні               
Роки  дожива,
В  тих,  хто  править,               
Нема  честі,  совісті  нема
Корупція  всіх  заїла,               
Кругом  казнокрадство,
Всі  гребуть,  як  перед  смертю,               
Жирує  нахабство
Під  гнітом  народ  стогне,               
Але  як  звирує,
Все  тоді  миттю  порушить,               
В  помсті  все  зруйнує.

На  табличці  асірійській
Глиняній  читаю,
Начебто  з  часів  тих  давніх
В  сьодні  зазираю,

Припис: Віри  вже  немає
Бо  життя – химери,
Й  дата: рік  дві  тисячі шостий
До  нової  ери