Поздравление для Веры! 2018

Юрий Денисенко
Вас з Днем Народження вітаємо!
І щиро, від душі, здоров'я і благополуччя Вам бажаємо!
Радості в житті,- ногам - легких кроків!
А від Бога ласки і життя ще довгих років!