Чорнобривцi

Алла Любарец
  Це було так давно ,
 я була ще мала ,
 Над країною пісня пливла чарівна :
 " Чорнобривці насіяла мати ..."
 Пісня й досі жива , 
 тільки мами нема ,
 І пісень нам удвох не співати .
 Чорнобривці насію тобі  навесні ,
 Моя люба , кохана матуся ,   ,
 Впадуть з неба на них вранці роси рясні ,
 Я з любов"ю до них пригорнуся .