У скронях

Натали Бондаренко Защепкина
У скронях моїх шум.
Пульсує наче кров…
Послухав - не почув…
І не прийшов…

А люди без облич:
Ні посмішок, ні сліз,
Пробачення облиш…
Проходиш  крізь…

Не йтимеш ти вперед,
Не вернешся назад.
Плануєш  наперед …
І знов невлад…

Все пізно, відійди
 А тиша наче смерть,
У чорній самоті …
Все шкереберть…

У скронях моїх шум.
Пульсує наче кров…
Послухав - не почув…
І не знайшов…


фото з інтернету