Якби...

Ира Сирена
За стільки років - жодного дзвінка.
Аж тут: "Привіт! Давно тебе шукав!
Знайшов вірші - у них про мене лиш.
Дай відповідь - тобі іще болить?
Я ці роки не був з тобою, бо
не знав,
не відав про твою любов.
Та й ти мовчала, капосне дівча.
А я ж кохав!
Та я також мовчав..."

Я слухаю і згадую той біль...
Скільки віршів написано тобі,
скільки листів заховано у стіл,
скільки ночей в сльозах на самоті...
Минуло все.
Лиш в серці тихий жаль:
"а що, якби..."
Але роки біжать.
Щаслива з іншим.
Й ти мене забудь.


- Ви... помилились номером, мабуть.
©~SIrena~
30.04.2018р.