Усе вiддаю Тобi

Ольга Назарова 4
Як часто забуваємо, що все в Твоїх руках,
Нічого не заховано від Тебе-
Всі сумніви, тривоги, увесь страх
Тобі я віддаю й усі потреби.

Ти спокій влий у серденько моє,
Наповни радістю й пречистою любов'ю.
Дай пам'ятати: все моє-Твоє,
Я хочу жить для Тебе і Тобою.

Думки і совість, Боже, очищай;
Слова дай чисті, мудрі і ласкаві,
Веди мене, підтримуй, направляй.
Усим життям я хочу Тебе славить.