В шкаралупi ночi

Наталья Беляева Ерух
в шкаралупі ночі
б'ється життя
і тріскається шкаралупа
і на світ з'являється
жовте сонце

01.05.2018

В скорлупе ночи

Дмитрий Чунтонов
в скорлупе ночи
бьётся жизнь
и трескается скорлупа
и на свет появляется
жёлтое солнце

30.04.2018