Ц нуй сво

Светлана Камышная
Цінуй своє не заглядай далеко,
Бо тільки тут над стріхами лелека,
Бо тільки тут поля широкополі,
Волошки що розсипані по полю.
В нашій краіні вірте є усе!
Та за кордон чомусь усіх несе.
Все думають що там лише є рай,
Рай там де ти, тому не вибирай.
Господь нарік нам Батьківщину,
Наших батьків, роботу і родину,
То подаруй себе й своі знання,
Для процвітання, а не для звання.
Не слід чекати, що тобі дадуть,
Умій віддать, не жди що повернуть.
Тоді життя поверне в душу рай,
То, Батьківщина! Завжди памятай!