Following leaves

Андрей Скурятин
Following leaves, following leaves,
Such as a system of our beliefs.
Ветром отпустит последний листок -
Тёплого неба июльский глоток.

Time of return is incredibly long,
Beeing alone made me perfectly strong.
Встретит когда-нибудь в кружеве дней
Огненный взгляд из-под хмурых бровей.

Is it so easy to grow and pray,
Choosing one hope, getting only one way?
Как в ожидании нового дня,
Вихрь надежды подхватит меня.