Пастиш на Карнавал Автор Застенчив

Светлана Самедова
                Легко
                Быть
                Много
                Обожаемым
                На
                Карнавале
                Жизни
                В
                Вечной
                Пляске
                Трудней
                Быть
                Много
                Уважаемым
                С
                Лицом
                Без
                Карнавальной
                Маски...