Убожество суржик

Омский Хохол
Из-за лиса, из-за гор
Вышов знова балабол.
Опять прыдумав чертивню
В види нового миню.
Оно совсим ны з шыколада
Напомына якогось гада.
Вин уже в народ ползэ,
Пэрыгадыть хоче всэ.
В душу гад залисты хоче,
Хай потом народ клокоче.
Грошив тут совсим нынада,
З виры будэ нова зрада.
Затийнык всий циее драммы
Ны Пэтро, а черт з рогами!
Гадость прывращае в торжиство,
Воцэ и есть воно убожество!