Твоя янгол

Алина Мозжерина
Дякую за твоє кохання
Таке щире, ніжне і шалене.
Ти- любов моя. Єдина і остання.
Як ніколи, затишно, коли ти біля мене.
Ті почуття, що ти мені даруєш, -
Щось нереальные, ніби фантастичне!
Торкнись долонями спини і все відчуєш,
Неначе крила янгола. Незвично?
Ні, мій коханий, правда. То любові сила,
Якою ти щомиті зігріваєш.
Якби тебе в той день я не зустріла,
Не виросли б ті крила. Добре знаєш.
Коли не поруч ми-ту біль не пояснити,
Бо ж мало хто подібне відчував.
Все важко-засинати, дихати, терпіти,
Та все здолаємо, бо даний іспит Бог нам дав.
Не сумнівайся, рідний мій, твоя я без останку.
Щоразу, коли прокидатимешся серед ночі,
Відчуй-то твоя рідна янгол звечора і зранку-
Цілує подумки твої вуста і вії, серцем до серця пригорнутися так хоче...