про двох

Лика Поо
Хитає вітер перехрестя
Душі із тілом - пише вірш.
Та клопоту не оберешся
Від віршів тих - поет, облиш
Страждання тіла і душі
Переливати у вірші.
Бо перехрестям оцих двох
Керує дух, а може - Бог.