Бабочка

Денис Утешевич Май
                Я
   лест-                цей   ка
сло-   ни-                ни-   боч-
  жил-   цей  чу-  дес-    ба-
     сло-         ва    и      ца
         сло-           ни-
        взле-   вес-     ла-
           о-       те-    ла.
                жи-