Ы

Рена Беззренный
Мы, вы, я да ты,
Красивые даты,
Выборы!
Так на, выбери:

Вылупи;
Выруби;
Выпали;
Выпари.

Нам: вы - рабы;
Вы - рыбы.
Беззубы
И робки.

А у барыг бары,
У рвов воры,
Никчемны валы.
Правы те? Правы.

14.03.2018