Я вiрю час ще мiй прийде

Владимир Ольховой
Я вірю час ще мій прийде,
Чекаю принца цілу вічність.
Десь заблукав він, Бог зна-де ...
Так тяготить мене самітність.

Я пані файна хоть в літах,
І дам молодкам фору в сварках
Щей тямлю у чужих гріхах.
Як доведуть то мовби шкварка.

А так я смирна коли сплю...
У мріях лагідна буваю.
Без принца гіркі сльози ллю,
І котрий день його, чекаю.

Владимир Ольховой. 4 Мая 2018.