В1таю з новим стражданням

Инна Омут
Я люблю шоколад, ніч бездонну і запах мрій.
Весняне повітря наповнене дивним мовчанням.
Якщо раптом відчуєш, що я не така, як усі,
Значить ти закохався. ..
Вітаю з новим стражданням!
Я люблю цілу ніч танцювати під дивні пісні.
Сто разів прочитаю Золотову, Полозкову,
Вони пишуть настільки красиві буденні вірші…
Вони знають як серце спинити звичайним словом!
Я обожнюю місто посеред цілунків сну,
Коли зорі, схиляючи небо, вкривають руки.
Ти йдеш в середині дороги, плюєш на табу,
І здається весь світ готовий тобі присягнути.
Я обожнюю шепіт світанку і кавовий джаз,
Метушню одиноких, що дивляться тільки під ноги.
Коли раптом тобі промайне, що я надто слабка,
Значить ти вже готовий для мене спиняти море.
В епоху прогресу людські почуття знецінились,
Босоніж квартирою знову шукаю знайомий шлях.
Якщо ти віднайшов щось прекрасне в моєму імені,
То ти вже втопився…
Вітаю в безсмертних рядах.
Я люблю шоколад, тихий вечір і сірий дим.
Весняне повітря наповнене п’янким бажанням..
Якщо раптом відчуєш, що я не така, як усі,
Значить ти закохався…
Вітаю з новим стражданням!
07.05.2018