Про курси гомореска

Валерий Сентюрин
Якщо  ти  тільки  спробуєш
Мене забіжать,
Я  відповідь  блискавично 
Зможу  тобі  дать,
Я  на  курси  «Як  стать  стервой»
Ходити  міркую,
І  повір,  я  ту  науку
Швидко  опаную

Люба,  за  тобой  ті  курси
Плачуть  вже  давно,
Діється  таке  там.  мабуть.
Не  ходи  й  в  кіно,
Тільки  тобі  ту  науку
Не  треба  вивчать,
Якщо  тебе  туди  тягне –
То  йди  викладать