Спiлкуйся iз Творцем щомить

Ольга Назарова 4
ЗастелЮ я ліжечко, застелЮ.
Стану біля ліжечка, помолЮсь.
Богу Всемогутньому помолЮсь.
Чує мене Бог Отець і Ісус.

Дух Святий молитву Їм передасть
У прекрасній формі і в свій час.
На молитву Бог мені відповість.
В своїм серці кожну мить ти молись.

На колінах стоячи і йдучИ,
Всі проблеми Богу ти доручи.
Із Творцем спілкуйся ти кожну мить-
Дасть тобі пораду Він, як треба жить.

Із любов'ю вислуха Бог тебе
І рукою сильною поведе.
Серед бурі грізної і вітрів
Допомогу вчасну Він дасть тобі.