Не зацiлована

Белякова Светлана Николаевна
Вечір,угорі абажур промені розкидає.
Дивитися на його тепло анітрішки
не нервує.
Напроти, дружелюбне світло прекрасне,
бере ніжно у свій полон.
Огортає сонними обіймами.
Наче у казку поринаю,
воно дарує довгоочікуваний спокій,
котрий мені лише сниться.
Ошукана з усіх боків руйнаціями,
тому і радію цьому привабливому маренню.
Не зацілована ні вдень, ні вночі,
життя, аж друзки летять,
тому і ціную цю просту благодать.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg