Ляга у зелений шовк коса

Валерий Масагор
Лягає у зелений шовк коса
==========================

Лягла коса в сріблястий відблиск рос,
Ще схід не подивився з-попід вій.
І молоко, мов вранішній надій,               
Із гірчака на землю полилось.

Кісся гаряче  стало від долонь
І розливається у пле'чах ніжне мло.
Ляга валок. В тумані ще село.
І повня...наче в космос оболонь.

Тікають у різно'біч жайвори'.
Вже промінь над туманом зависа.
Лягає у зелений шовк коса.
Повільно просинаються двори...

10.05.2018р.

В.Масагор.