я пробачила

Лена Горчакова
я пробачила себе за те, що з життям не ладнала…
я пробачила жорсткість занадто бурхливої долі…
я пробачу коханню за те, що воно невдале…       
я пробачу тобі, а за що – не скажу ніколи…