Промерзло серце без тебе в свiтi

Вера Бондаренко-Михайлова
Промерзло серце без тебе в світі
Не гріють болем сльози  жалю.
Ти не пригорнеш і не озвешся.
Я , мов безкровна, печалі п’ю.
Не гоять справи і вірні друзі,
І не втішає спів солов’я.
Самотиною в усій окрузі.
Не повернешся ти у життя.
Це так жорстоко! –  Волаю в небо.
Не хоче чути ніхто мене.
Молюся Богу тепер за те'бе.
Нехай за мене любить тебе'.