Хотiлося б...

Алевтина Миронова
Немає обіцянок,
Немає сподівань.
Давай, може, пізніше?
Та краще без вагань...

Втрачати віру в краще,
Не марнувати час,
Продовжуючи бігти,
По колу раз по раз.

Хотілося б зізнатись,
Сказати в очі все...
Та тільки бачу очі,
Я забуваю все!