журавлиний клин, журавлиновий чай...

Жанна Гайворонская
журавлиний клин, журавлиновий чай...
як сказала зайвого - вибачай,
мій медовий...
це від нездійсненості й самоти,
ти не винний, а трапився саме ти...
кожне слово

невагоме, а важкість усіх така,
що стискає серце і б"є рука
ліву щоку...
будувати - важко... ламати в хлам
може кожен. і все, що лишилось нам -
сум і спокій...

оксамитова шкіра, шкіряний браслет...
дзвони в храмі... розсипана жменя монет...
довгі ночі.
журавлиний клин, журавлиновий чай...
я була тут зайвою - вибачай,
якщо схочеш...