Модрина знов...

Анатолий Анненко
Модрина знов життю радiє. -
                Яскраву сукню одягла.
Iзнов зростає, зеленiє. -
            Весна прийшла, весна прийшла.

Рiка вдиха на повнi груди
                i обiймає береги.
Весна прийшла -
                тепер не буде
                зимово-сонної нудьги.

Вже птаство про майбутнє дбає. -
                Кубельця зробленi... Авжеж.
Усе навколо розцвiтає. -
                Весна прийшла!
                Весна без меж.