Лиш надiюсь на Тебе, мiй Боже

Ольга Назарова 4
Я без Тебе убога й злиденна,
А з Тобою я маю усе -
Лиш надіюсь на Тебе щоденно,
Віддаю в Твої руки себе.

Маю голод на Божеє Слово,
Ним насичуй щомиті мене.
Силу дай мені Духа Святого,
Хай мене направляє й веде.

Смуток мій перетворюєш в радість,
Утішаєш, ведеш по житті.
Я щаслива й коли зневажають-
Укріпляєш мене в боротьбі.

Лиш надіюсь на Тебе, мій Боже.
Хто від Тебе надійніший є?
Віддаю всі проблеми й тривоги
Я Тобі і життя все своє.

Ти розставиш все в Божім порядку
На місця свої й мудрість даси,
Не допустиш мене до упадку
Й допоможеш мій хрест понести.

Усім серцем Тебе прославляю
Й поклоняюсь Тобі, Боже мій!
У гріхах своїх щиро я каюсь
І в покорі схиляюсь святій.

Утверди і зміцни мою віру,
Дій могутньо в мені й через мене,
Дай в усьому Твою мати міру,
Твою волю творити щоденно.