Утреннее. Рус. укр

Ядвига Довнар
Налить фужер весенних ароматов,
Собрав хрусталь прозрачный ранних рос,
Укрывшись неба бирюзовым платом,
Смакуя пить, приправив солью слёз,
Наверно, счастья... В редкие минуты,
Когда вновь крылья обретёт душа...
И псалмопевцем нынешнее утро...
И арфа тишины так хороша.

12.05.2018  Ядвига Довнар (Курьянович)
07.10.


Ранкове

Мирослава Стулькивская:http://stihi.ru/2019/05/28/8919

Налити келих ароматів весен,
Зібравши із ранкових рос кришталь,
Сховатись у небес блакить чудесну,
І смачно пити, сліз додавши жаль,
Напевно, щастя... В рідкісні хвилини,
Де знову крила віднайде душа,..
І псалмоспівцем ранок солов'їний...
І арфа тиші з вітром поспіша.