Дай у Словi, в вiрi стоять мiцно

Ольга Назарова 4
Удали тривоги і печалі,
Удали неспокій із душі,
Дай Тебе постійно, Боже, славить,
Бути у всім вірною Тобі.

Ти розстав все Сам на своє місце
У моїм житті, в житті дітей.
Дай у Слові, в вірі стоять міцно
І у всьому бачити Тебе:

У росі, у гронах винограду,
У пташині, в квіточці малій,
В прохолоді свіжій водоспаду,
В сонечку тепленькім і в імлі,

В подуві легесенького вітру,
У пухнастих хмарах в вишині...
Будь у всьому, скрізь, Господь мій вічний,
Серце вдячне Ти даруй мені.

Удалив всі "костилі" й "підпори"
Ти від мене, мій Господь Живий,
Щоб не відривала свого взору
Я від Тебе й вірила Тобі.

Дякую за милість і за ласку,
За щедроти вічні і земні,
За підтримку й допомогу вчасну,
Котрі посилаєш Ти мені.

Честь, хвала і слава, алілуя,
Добрий Пастир, Вчитель і мій Друг!
За Тобою скрізь, Господь, піду я-
Поведеш і вкажеш вірний путь.