Ю. М. Н

Мария Вахненко
Ю.М.Н.
                Сьогодні  ти  осиротів
Сьогодні  ти  осиротів,
Бо втратив   друга  і  дружину,
Яку  любив, боготворив -
Єдину, ніжну, незамінну.

                Джерело  світла  і  тепла,
                І    невичерпної  любові.
                Завжди   підтримкою   була,
                Бо   розуміла  з  напівслова.

Подякуй  долі, що   дала
Тобі   її - таку   єдину,
Що   келих   щастя    берегла,
Кохана, мати, друг, дружина.
      
              І  залишила   по   собі
              Прекрасних   дочку   і  онука,
              Підтримку   по   життю   тобі,
               Любові  й   щастя   запоруку.

Вони  - продовження   її
На  цім  прекраснім  диво-світі.
Ото ж   відкинь   печаль,  живи,
І   вона   буде   з  вами   жити,
Допоки    житимете ви.
               
02.05.2018 р.