Про помилки

Мария Вахненко
Прямим шляхом я йшла,не манівцями,
Долаючи яруги, не мости,
Десь сперечалась, треба- не мовчала,
Аби добратись швидше до мети.
      
     І помилок немало наробила,
     Багата ними молодість завжди.
     До того ж в них такі могутні крила,
     Що в зрілість від них тягнуться сліди.

Ріка біжить невпинно, без зупинки,
Не можна двічі в воду ту ж ввійти,
А виправити всі оті помилки,
Обмаль часу і сили де знайти?