Кали адходзяць цягники - Надзея Фаломкина

Мария Руслановна Шебанец
(Пераклад верша Надзеі Фаломкінай)

Калі адходзяць цягнікі,
На пазакінутым пероне
Сціскае мара кулакі
І ціха стогне, стогне, стогне...
І цераз той самотны гук
Дождж сыпле з неба непрыгожа.
...І заціхае колаў стук,
Імчацца рэйкі ў падарожжа.

2017