у зонi АТО

Таланна Соколенко
З телеекранів дивитесь на нас,
А за плечима вибухи лунають…
Вам кажуть всі: «Ми віримо у вас»,
Радіючи, що їх не забирають.

«Готовий будь віддать своє життя!»
Я знаю, ви до цього не готові.
І вдячне вам малесеньке дитя,
За те, що ви рятуєте нас знову.

«За батьківщину вмерти ладен ти!»
Брехня! Всі люди завжди хочуть жити!
Тепло домашнє в серці берегти,
І рідних обіймати і любити.

І вам усе це зовсім не чуже,
Бо зброю кинуть з рук волів би кожен.
Молю я Бога: хай вас береже.
Хай захистить там, де ніхто не зможе.