Учитель

Таланна Соколенко
Під шелест листя у саду

Я кожен рік до Тебе йду...

Учителю! У майбуття

Ця стежка ляже крізь життя.

Ти вчив любити, жити вчив.

Ти цілий світ для нас відкрив.

І ми, наївні і малі,

Немов малята-журавлі,

Літати вчились. Щоб колись

У синє небо піднялись.

Полетимо, а в Тебе знов

У класі - діти і любов...

Спасибі, Вчителю, за те,

Що в Тебе серце золоте.

За шелест листя у саду...

За те, що я до Тебе йду...

Уклін Вам, любі Вчителі,

За Вашу працю на землі!