Мiй край

Таланна Соколенко
  Моя Україна

Україно моя! Рідне сонце печалі!

Знов під небом твоїм золотіють жита...

Знову бачу твої ясні зоряні далі,

Де минають мої незабутні літа.



Стигле золото ниви і небо блакитне

Поєднались навіки у долі моїй.

Вірю я: оживе Україна, розквітне

Барвінковий вінок, край Тарасових мрій.