День вчителя

Таланна Соколенко
Учителю! Сьогодні день вітань,

День вдячності Твоїй невтомній праці.

Серед усіх почутих побажань

Хай буде шана поколінь і націй.



Хай крізь рутину кожноденну знов

Любов в твоєму серці оживає,

Бо лиш вона, ота свята Любов,

Усе і переможе, і здолає.



Розправ Ти плечі, крильми стрепенись!

І не зважай, що сивина на скроні.

Душею молодою посміхнись.

Усе майбутнє - у Твоїх долонях.