Святкуючим Василя й Меланку

Ольга Назарова 4
Скакають Кози, Меланки й Василі мов навіжені...
Це прославля Бога Всевишнього Творця?!
Тож наставляйте ви обидві жмені
Й посипляться "благословіння" без кінця:

Війна, розруха, розбрат, суперечки,
Обмови, наклепи, хвороби, побрехеньки,
Зради усіх подруг й друзів сердечних,
Незгоди батька й сина, дочки й неньки...

Задумаймось усі: Чому в положенні
Такім ми опинилися із вами?
Життям своїм кого ми відображуєм,
І поглядом, і словом, і думками?

У ріг баранячий слова гнилі закручують.
Цим прославляється диявол - не Творець!
Слова гидотні швидко всі заучують.
Тепер задумайтеся всі: "Хто ж мій Отець?"

Диявол щоб не був усім нам батьком
І вічність всю не в пеклі проживать,
Повинні на коліна усі стати
І день, і ніч до Господа взивать,

Щоб Він помилував усіх нас, Україну,
Щоб всі гріхи простив кожному з нас,
Щоб Він благословив нас й не покинув
У цей тяжкий і злий, непевний час.

Отец, прошУ в Ім'я Твойого Сина
Спасителя і Господа Христа,
Прости всіх нас й помилуй Україну-
Ісус страждав за кожного із нас.