Только НЕ...

Клавдия Дмитрив
Не хочу, не могу  и не  буду,
Не дам, не возьму, не уйду.
Не солгу, не вернусь, не забуду,
Не приму ,не отдам, не зайду.

Не проси и не стой, и не  думай,
Не ищи, не теряй, не  бери,
Не забудь, не пиши и не вздумай,
Не шути, не тревожь, не твори.

Не дари,  не  проси, не  печалься,
Не носи, не  тяни и не  едь.
Не молчи, не спеши  и не  сдайся ,
Не  шути, не  борись и не бредь.

Не хочу, не отдам,  не уеду,
Не оставлю, не дам, не спою.
Не скажу, не смолчу, не приеду,
Не увижу, не скрою и не утаю.

13.05.2018 р.